hits

Helgens store begivenheter

Olivia er i barnehagen og jeg lader opp til helgen her hjemme. Vi har nemlig store planer og jeg gleder meg til å være litt sosial igjen. Helgen skal tilbringes hos min mamma på Jessheim, og i den anledning blir det Oslotur på hu mor mens bestemor er barnevakt! En perfekt deal for alle de involverte. 


Ut på tur, aldri sur!
 

Når jeg henter Olivia i barnehagen etterpå drar vi rett til mamma/bestemor. Olivia sovner nok etterhvert i bilen, så vi får se hvordan kvelden blir. Koselig blir den nok uansett.

På lørdagen drar jeg tidlig avgårde mens Olivia og bestemor helt sikker får en fin dag sammen. Jeg setter snuten mot Stoff&Stil (Alnabru) og gleder meg til å få kjøpt mer stoff og tilbehør til. Jeg har bare vært i den i Drammen tidligere, så jeg håper ikke Alnabru skuffer. Jeg er i ordentlig symodus om dagen og jeg gleder meg til alt jeg skal sy. Etter at jeg ble ferdig med fleecedressen til Olivia som jeg har skrevet om HER har jeg sydd to pynteputer jeg ble veldig fornøyd med. Jeg har nå begynt på en ny bukse til Olivia, og har to syprosjekter til i tankene som jeg gleder meg til å få begynt på.


Forrige fangst fra Stoff&Stil! Kun stoffene vel og merke..
 

Når jeg er ferdig på Stoff&Stil  drar jeg videre for å se på den nye leiligheten til min beste lillesøster og hennes samboer. Jeg har ikke vært der før så det blir veldig spennende! Så drar jeg videre for å møte min beste bestevenninne. Det blir koselig å møte henne igjen også!

På vei hjem skal jeg innom IKEA. Det er ikke noe spesielt jeg skal ha, men jeg synes det er greit å stikke innom når jeg allikevel kjører rett forbi.  Jeg finner nok alltids noe å plukke med meg. 

Etter en lang dag blir det godt å komme hjem og høre hva Olivia og bestemor har gjort. Jeg vil gjerne ha full versjon, så detaljert som mulig, altså Cathrineversjonen som jeg har beskrevet HER. Ja, det er viktig for meg og ja, jeg synes alle detaljer er spennende å høre om. Så skal vi kose oss med god mat og etterhvert tenker jeg at "Skal vi danse" blir kveldens høydepunkt. Barne-TV er en god kandidat tidligere på kvelden.


Olivia elsker Barne-TV. Hun hopper, danser og veiver med armene. Det er herlig å se på!
 

På søndag har vi foreløpig ingen planer. Vi får se hva som skjer. Den eneste planen vi har er å kjøre hjem og at det helst ikke skal bli for sent.

Har dere noen spennende helgeplaner?  

6 kommentarer

Victoria Wisløff

10.10.2014 kl.11:25

God helg! Håper du får en super fredag :)

Lise

10.10.2014 kl.11:27

Så koselig :) kos deg masse hjemme hos moren din i helgen :)

Ha en fin helg og kos deg masse :)

Håper du tar en tur innom min blogg og legger igjen en kommentar :)

Cathrine Narum

10.10.2014 kl.11:35

Victoria Wisløff: Tusen takk! Du også! :)

Cathrine Narum

10.10.2014 kl.11:35

Lise: Tusen takk! :) Ha en fin helg du også! :)

Fromfat2phat

20.10.2014 kl.16:27

Er aldri vanskelig å komme hjem med noe fra Ikea, nei;D Jeg blir helt øm i hjertet av å se de skjønne krøllene hennes - så utrolig bedårende:D

Cathrine Narum

21.10.2014 kl.19:52

Fromfat2phat: Ååh, haha, jaa ^^, Du skulle sett dem når hun er varm eller har badet! Krøllene er helt utrolige! Jeg var helt lik da jeg var liten, så hun kommer nok til å vokse av seg noe av det.

Skriv en ny kommentar