hits

Så lett vinner du på hest!

Advarsel: Kan være triggende                                                                          //Sponset innlegg

Hva tenker du når jeg sier "Å spille på hest"? Før i dag hadde i hvert fall jeg tenkt "Nei, gud så vanskelig! Dette orker jeg ikke å sette meg inn i, jeg kan jo ingenting om dette" Som sagt, dette var før jeg leste om det i dag. For det er ikke så vanskelig å spille på hest som man først tror, det er faktisk veldig enkelt. 

Å spille på hest kan både være spennende og gi fine gevinster, men hvordan kommer man igang? Hvordan starter man? Hvordan vet man hvilke/hvilket spill man skal spille, og hvilken hest skal man spille på? Det er jo så mange! Hvem løper best? Hvem vant sist? Hvem vinner denne gangen slik at jeg også vinner? Dersom man er nybegynner og har lyst til å prøve anbefaler jeg deg å bruke Nettavisens eksperter. De kan hjelpe deg med alt du trenger å vite. 

Det første man må gjøre er å registrere seg på sportsspillsiden til nettavisen. Det kan du gjøre HER. Deretter velger du hvilket spill du vil spille på og etterhvert leverer du inn kupongen din. Men hvordan gjør man egentlig det? Det, og alt annet du lurer på kan nettavisens eksperter hjelpe deg med. Du kan lese mer om det HER.

Her kan du se en kort film som gir deg tips og noen opplysninger du trenger for å komme igang.

Høres det for enkelt ut til å være sant? Det er det ikke. Dette kan du enkelt gjøre kun ved å sitte i din egen stue med en pc, etc. foran deg. Prøv da vel, kanskje er det DU som vinner neste gang!

Eller kanskje det er jeg? Jeg har nemlig brukt ekspertenes tips og kanksje det er jeg som blir den heldige vinneren i et av dagens spill. Om jeg vinner eller ikke kan jeg enkelt sjekke på mailen min senere i dag. Jeg har nemlig krysset av på at jeg ønsker varsel på mail dersom jeg vinner. Enkelt og greit!

PS: Spilleavhengighet er en lidelse. For hjelp; kontakt hjelpelinjen på tlf. 800 800 40 eller besøk deres hjemmeside HER. 

Helt på tampen her vil jeg rose nettavisen og norsk rikstoto for at de tar spilleavhengighet på alvor! Før jeg la inn mitt første spill var jeg nødt til å skrive en ukesgrense for hvor mye penger jeg var villig til å spille for denne uken. Summen jeg skrev kan ikke overskrides. De linker også til Norsk spillevett HER slik at spillingen ikke går for langt og kan bli et alvorlig problem.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar