hits

Ingen tid!

Dagene gikk plutselig i et og jeg har overhode ikke hatt tid til å skrive noen blogginnlegg. Helgen har vært full av hyggelige sammenkomster med familie og venner og nå som hverdagen er igang igjen har barna tatt all min tid på godt og vondt. Når den ene har vondt i magen og den andre både er forkjølet og kaster opp mens feberen herjer må mammaen slippe alt annet. Det er godt å kunne gi barna trygghet og nærhet, men det er vondt å se dem syke og ha vondt.

Vi er to foreldre og det er godt å kunne ta et barn hver. De er begge små, men det er allikevel langt nok mellom dem til at de har to vidt forskjellige behov. Da AP måtte på jobb i dag kunne jeg ikke annet enn å be min mamma om hjelp. Med to barn som krever litt ekstra samtidig kjente jeg at jeg ikke ville ha dem alene i 12 timer. Vi troppet derfor opp i samlet flokk hos mamma i går, og hun fikk heldigvis ha hjemmekontor i dag. Der var gull verdt og settes utrolig stor pris på. Nå sover babyen, som har fått navn Sander, og Olivia ser på tv'en som har stått på i hele dag. Bestemor trår til med både mat, kos og noe ekstra godt, så vi kommer oss gjennom denne dagen også. 

Ellers går det bra, og vi satser på at dette går fort over.

PS. Bildet over er ikke fra i dag, og dette innlegget har blitt skrevet gradvis over de siste 3 timene. 

6 kommentarer

sofienyg

17.02.2016 kl.15:06

<3

Cathrine Narum

17.02.2016 kl.15:16

sofienyg: :)

Theodora

17.02.2016 kl.17:47

Huff da! Det er såpass tilstand der borte ja.. Håper også det går fort over og at Sander og Olivia har det bar:) Og selvfølgelig den sterke og flotte mammaen;)

God bedring fra oss i Oslo<3

Cathrine Narum

17.02.2016 kl.20:46

Theodora: Jada, det har vært litt hektisk de siste dagene :p Det er bare ufarlige ting som går fort over, men jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten mamma i dag <3 Når begge gråter og trenger ekstra mye kos + at begge skal sitte på fanget og den ene ammes blir det litt vanskelig selv om man har to armer :p Sander er heldigvis bedre (bare luftsmerter på han) og Olivia håper jeg kommer seg fort :)

Takk takk :) Jeg kommer sterkere tilbake bloggmessig ;) :)

Malinshjerte

18.02.2016 kl.13:36

Nydelig navn :) God bedring til de begge :) <3

Cathrine Narum

18.02.2016 kl.15:40

Malinshjerte: Tusen takk :) Begge er heldigvis bedre :D

Skriv en ny kommentar