hits

Happy Family på tur!

På torsdag dro vi til mamma og det blir litt ekstra styr når hele family'n skal være med. Det er ikke bare for meg og AP å sette oss i bilen, nei, nå må alt planlegges og tilrettelegges. Vi har vært tobarnsforeldre i 6,5 uke og nå begynner vi å få taket på det selv om vi ofte blir litt forsinket. Alt skal pakkes, Sander skal mates, begge skal skiftes på, og Olivia skal teste ut litt grenser. AP bærer ut i bilen, jeg ser over at alt er klart, og deretter kler vi på Olivia. Når alt er klar, og nå mener jeg virkelig at ALT må være klart, legger jeg Sander i setet sitt og vi småløper ut i bilen. Han liker visst ikke å bli spent fast, så det er om å gjøre å dra så fort som overhodet mulig etter at han er satt i bilsetet sitt. Og SÅ er vi klare for tur, gjerne 30 minutter senere enn det som er planen. Heldigvis lærer vi. Jeg sier at vi skal dra klokken 12, for da blir den sikkert 12.30 før vi får reist. Og det blir den også, men det er innafor ettersom vi egentlig ikke trengte å dra før kl. 12.30 ;)

Etter to koselige døgn hos mamma/bestemor dro vi til et vennepar i Oslo. Olivia har pratet om venninnen sin Thindra siden vi sa at vi skulle besøke dem og gleden var ikke noe mindre da vi kom frem. De to toåringene fant hverandre umiddelbart og vi voksne kunne ikke annet enn å smile stort. Her var det hæla i taket umiddlebart! De løp etter hverandre, tullet og tøyset. Thindra hadde også veldig mange fine leker!

Maling og bading er det som står høyest på lista, så da gjorde vi begge deler!Og HELDIGVIS hadde Trond Premier League kanalene! De tre gutta satt plantet i sofaen hele dagen. Legg merke til Sander også. Han skal tidlig krøkes!De ble ingen bilder av Theodora og meg denne gangen. Vi passet på og lekte med småjentene. Theodora er nylig utdannet PT og viste meg noen fine treningstips til hvordan jeg kan komme i form igjen etter fødselen. Nå er det gått 6 uker siden jeg fødte og jeg er fit for fight igjen! Jeg var også så heldig å få to treningsstrikker av henne også som skal bli flittig brukt i nærmeste fremtid! Theodora viser forresten veldig mange treningsfilmer og andre treningstips på bloggen sin!

God mandag!

4 kommentarer

Mamma

07.03.2016 kl.13:22

Tusen takk for besøket - veldig koselig❤️. Og dermed var den helga over😉. Ses snart igjen😊

Cathrine Narum

07.03.2016 kl.14:15

Mamma: Takk i lige måde :) Det gjør vi :)

Theodora

07.03.2016 kl.17:37

Så mange fine bilder! Syntes familiene våre går så fint sammen<3 Det klikker liksom i alle ender:) Det er ikke ofte!

Vi gleder oss til neste møte:)

Hehe Sander har vel ikke noe valg når det kommer til å velge fotballag etterhvert:P Ikke Thindra heller hahaha.

Håper treningsøkten din gikk fint i dag!

Cathrine Narum

07.03.2016 kl.20:02

Theodora: Det er jeg helt enig i og har tenkt det samme selv! Både oss, pappaene og jentene. Vi får håpe Sander får bli med i gjengen også :p Vi gleder oss også til neste gang! Olivia har spurt etter Thindra flere ganger allerede!

Haha, nei, her er det ingen tvil! :p

Det gjorde den! Jeg tørr ikke å ta i alt for mye å i begynnelsen. Må ta det litt rolig :p

Skriv en ny kommentar