hits

Åpen Helsestasjon!

I dag har jeg og Sander vært på Åpen helsestasjon i kommunen vi bor i. Åpen helsestasjon er et tilbud til alle med barn fra 0-2 år hvor vi kan møtes og prate med likesinnede. Hver gang er det et nytt tema og denne gangen var det motorisk utvikling. Møtet ble holdt av helsesøster og fysioterapeut. 

Jeg og Sander var de første som kom. Jeg liker å være tidlig ute og blir alltid litt stresset dersom jeg tror at vi er for sent ute til noe. Jeg var på disse møtene på Åpen helsestasjon med Olivia også, men synes det var greit å bli med denne gangen også. Da fikk jeg litt repetisjon samtidig som jeg fikk møte andre mammaer og pappaer med små barn i nærheten av der vi bor. 

Stemningen er rolig og alle er "runde i kantene". Det er plassert stoler og sofaer i en ring, med matter på gulvet som barna kan boltre seg på. Denne gangen var i 12-13 barn, så det ble litt trangt etterhvert. Sander var den yngste med sine 7 uker, men har fikk ligge på gulvet og leke litt han også. 

Som dere ser var vi de første som kom. Sander sovnet i bilen på vei til helsestasjonen, men våknet raskt da vi kom inn. Med mange små barn blir det fort litt støy, så selv om han ble veldig trøtt etterhvert klarte han ikke å falle helt til ro. Han lå og duppet litt på fanget mitt, men sovnet ikke helt ordentlig. Da vi dro hjem ble det derfor raskt stille i baksetet. Da vi kom hjem la jeg han rett over i babynestet hans, og der ligger han fortsatt og sover.

Neste gang er tema førstehjelp og det skal jeg definitivt ikke gå glipp av!

2 kommentarer

Malin

11.03.2016 kl.13:06

Så kjekt og komme seg litt ut og kjempe fine temaer de tar opp :-)

Cathrine Narum

11.03.2016 kl.13:12

Malin: Ja, helt klart :) Veldig koselig for oss begge. Selv om Sander er bare 7 uker så elsker han at det skjer noe rundt seg. Han fulgte nøye med før han duppet av på fanget mitt :p Jeg synes det er flere nyttige temaer også. Spesielt førstehjelp er noe alle burde fått med seg :)

Skriv en ny kommentar