hits

Når roen senker seg!

Klokken nærmer seg midnatt og hele huset har gått til ro. Alle har lagt seg og sover i sengene sine, til og med pusen har tatt kvelden nå. Jeg sover ikke. Jeg sitter og nyter stillheten for første gang denne helgen. Helgen har vært veldig fin for oss alle, men stillhet har det vært lite av. 

Jeg tar en pause i skrivingen og bare nyter roen rundt meg. Det eneste jeg hører er duringen fra kjøleskapet ved siden av meg. Jeg tenker på alt som burde vært gjort. Det er derfor jeg sitter oppe nå, det var så mye som burde gjøres. Heldigvis har jeg fått gjort noe. Jeg har pakket barnehagebaggen til Olivia og funnet frem klær til henne. Jeg har ryddet på stua, kjøkkenet og vaskerommet, og planlagt en hvitvask til i morgen. Skifte på sengene skal jeg også gjøre i morgen. Det er mye som burde vært gjort i morgen, derfor er det veldig greit å få unna noe nå i kveld. 

Jeg begynner å bli trøtt og skal legge meg snart. Det er bare så godt å sitter her helt alene i stillheten på kjøkkenet. Selv om jeg vet at nattesøvnen blir forkortet av å sitte her, må jeg bare sitte her litt til. 

Stillhet

2 kommentarer

Ann-Kristin

14.03.2016 kl.00:45

Ååh, den er så deilig den følelsen når det er helt stillt på kvelden, alle sover og man kan kjenne roen komme. <3

Cathrine Narum

14.03.2016 kl.09:17

Ann: Ja, veldig! Jeg pleier ikke å sitte oppe så sent, men i går var det bare så deilig å nyte stillheten helt alene.

Skriv en ny kommentar