hits

En fantastisk påskedag!

Dagen i dag har vært helt fantastisk! Vi var alle oppe før kl. 09.00 og da frokosten var inntatt og baggen pakket dro vi avgårde til Torsætra. Torsætra er en liten hytte/café på Totenåsen. Det er fantastiske skiløper der, men denne dagen var vi bare i akebakken. Sander fikk litt mat da vi kom frem, men utenom det sov han seg gjennom hele turen. 

Mens AP ordnet sitteplass til oss i snøen, storkoste jeg og Olivia oss i akebakken. Akebrettet hennes er litt for lite for to, men vi fikk akkurat plass selv om beina stakk utenfor. Vi raste ned bakken og lo om hverandre. Det var virkelig herlig! Jeg synes det er kjempegøy å ake, og det gjør virkelig Olivia også! Ekstra godt var det å høre latteren hennes da vi føyk nedover bakken. 


Unna vei, her kommer jeg!
Hele gata flytter seg!

Se aketuren vår på Instagram @cathrinenarum

Etter en liten stund koste vi oss med appelsin og smoothie i påskesola. Etter en ny akerunde fikk vi i oss litt rosiner og påskemarsipan også! Helt perfekt!

Mot slutten gikk det litt trått oppover bakken, så det endte med at jeg dro Olivia opp på akebrettet. Det var ganske tungt, men det hadde vært tungt å dratt henne opp/leid henne også. Det ble ikke mange turer på slutten, og det var nok godt å sove i bilen på vei hjem igjen.

Vel hjemme ble det raskt middag. Vi stekte hamburgere inne og tok med maten ut. Da den var fortært løp Olivia rundt på terassen sammen med pusen mens vi andre nøt dagens siste solstråler.Da Sander våknet igjen gikk vi inn for å spise. Olivia og AP var ute en time til og jeg hørte dem løpe og le utenfor vinduet. Igjen, helt herlig!

Denne dagen har virkelig vært helt fantastisk, og jeg gleder meg allerede til flere slike dager!

GOD PÅSKE!

6 kommentarer

Theodora

24.03.2016 kl.07:43

Høres ut som en koselig dag:) Og så flinke dere er til å være ute! Må bli flinkere til å dra ned familien ut.

God påske:D

Cathrine Narum

24.03.2016 kl.13:24

Theodora: Ja, det var helt utrolig gøy og koselig! :D Vi storkoste oss alle mann! :) Nja, jeg skal ikke skryte på oss for mye. Vi var veldig dårlig til å finne på slike ting før, så fra i fjor høst har jeg mast og dratt med hele familien ut på slike turer. Vi kan enda bli flinkere, men jeg er veldig fornøyd med hvor mye vi har gjort i det siste. Både ting som Frostfest, halv dag i akebakken, osv, og bare sånne småting som å spise pølse på hverandaen, gå tur på veien i samlet tropp, osv :)

Ja, vi gleder oss allerede til neste gang! Olivia snakker fortsatt om Thindra, senest i stad dro hun frem sutreleppa og sa at hun ville bade med "Sindra" <3 Vi må definitivt møtes i sommer :) Kanskje vi får til en gang før det også :)

Maria

24.03.2016 kl.09:26

Jeg var nødt å spørre mannen om Torsætra, det høres ut som en skikkelig fin plass :) Dkal ikke se bort ifra at det blir en tur dit iløpet av påska for å se :D Kan tenke meg at dere koste dere godt :)

God påske til deg og dine :)

Cathrine Narum

24.03.2016 kl.13:26

Maria: Ja, det bør dere gjøre :) Det er veldig koselig der! Både skiløyper, akebakke, og gåmuligheter på veien. Inne er det buffet, kafé og toaletter :) God plass og hyggelig betjening!

God påske til dere også! :)

Mamma

24.03.2016 kl.11:03

Sååå koselig - man må ta vare på slike dager☀️. Dette er noe Olivia husker med glede, avbrekk fra hverdagen😊

Cathrine Narum

24.03.2016 kl.13:27

Mamma: Ja, vi storkoste oss skikkelig! :D Jeg vet ikke om det var jeg eller Olivia som synes det var gøyest å ake! :p Vi lo godt begge to! Ja, det er veldig viktig for oss alle, spesielt Olivia å gjøre litt andre ting. Avbrekk i hverdagen som du sier. Nyt siste dagen i Spania! <3

Skriv en ny kommentar