hits

Aprilsnarr!

I dag er dagen jeg ikke har tenkt meg inn på noen nettaviser. Jeg er absolutt ikke naiv, men veldig lettlurt og godtroende. Hvorfor skulle noen si noe som ikke er sant? Selvsagt bare for moroskyld på en slik dag, men det glemmer jo jeg og går rett på! 

Jeg blir gjerne med på en spøk, og synes det er veldig gøy, men jeg er ikke noe flink til å finne på slike ting selv. Dessuten klarer jeg ikke å lyve lenger, så hvis jeg hadde prøvd hadde jeg sikkert bare ledd meg ihjel før jeg hadde kommet til poenget. Jeg bruker noen ganger litt tid på å komme til poenget, bare spør AP. Eller mamma. Eller Marie (lillesøster) Eller Lone (bestevenn) :p 

Jeg har tenkt litt på det i dag, at det hadde vært morsomt å lure AP med noe senere i dag, men jeg kommer ikke på noe. Hva skulle det ha vært? Noe med barna? Nei. At jeg er gravid igjen? Nei, altfor teit! Noe med huset? Nei..  Jeg har heldigvis vært flink og trent i dag! 

Aprilsnarr!

Jeg trente i går.

Neida..

Joda!

6 kommentarer

Mamma

01.04.2016 kl.14:56

LITT tid??? Vil vel heller si - det går en god stund...😉. For å si det på en annen måte så hvis det er flere tilstede så avslutter de gjerne😜. Dette er ikke aprilsnarr😊.

Like glad i deg for det da❤️

Cathrine Narum

01.04.2016 kl.19:54

Mamma: Hahaha :p Jaja :p
Det er bra du er glad i meg for det :) Jeg er glad i deg også!

Theodora

01.04.2016 kl.14:58

Hahaha er helt enig! Hva f skal man finne på. Dessuten begynner jeg også å le før man kommer til poenget:P Hahaha. Prøvde en gang å ringe Trond og sa jeg hadde brukket beinet og at han måtte hente meg, men han tok den med en gang:P

Cathrine Narum

01.04.2016 kl.19:54

Theodora: Haha! Ja, AP skjønner det nok rimelig fort han også hvis jeg hadde prøvd meg på noe :p

sofienyg

01.04.2016 kl.15:54

Hehe, morsomt innlegg :)

Cathrine Narum

01.04.2016 kl.19:54

sofienyg: Takk :p :)

Skriv en ny kommentar