hits

*-* Englebarn *-*

Det er mange år siden jeg hørte om smykkene kalt "Englebarn" Da jeg fikk høre om det var det ingen tvil om hva jeg og lillesøster skulle kjøpe til mamma. Jeg husker ikke om det var til jul eller til bursdagen hennes hun fikk det, men hun ble i hvert fall veldig glad og veldig rørt. Det er ikke mange ganger jeg har sett mamma uten disse smykkene rundt halsen. På den måten har hun med seg jentene sine overalt. 


Sommeren som dette bildet hadde hun kattepusen rundt halsen også :)

Da jeg selv skulle bli mamma var det ingen tvil om hva jeg skulle kjøpe. Jeg rakk ikke å kjøpe en "englebarnjente" selv, for jeg fikk det i gave av pappa og hans ekskone allerede før jeg hadde forlatt sykehuset. Jeg har ikke brukt engebarnet mitt like mye som min mamma bruker sitt, men jeg elsker det og ville aldri vært det foruten!


Olivia på 3 mnd, og med englebarnet mitt rundt halsen ♥

Da Sander ble født trengte jeg et nytt englebarnsmykke. Jeg hadde god tid på meg før fødselen, men jeg ville ikke kjøpe smykket før jeg hadde Sander i armene mine. Ut kom han, to dager på overtid, og en stund etterpå fikk jeg endelig tak i et englebarn som symboliserer han. 

♥ Sander ♥ Olivia ♥

Dere er ALT!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar