hits

En fantastisk dag ved Hurdalssjøen!

På søndag var hele familien på Hurdalssjøen sammen med APs bror Egil og hans datter Alma. Det var spådd sol, men regnet selvfølgelig da søndagen kom. Det heter jo "klær etter vær", men det var lite fristende å ha utedag i regnet! Vi dro dermed alle mann til APs kusine m/familie som bor like i nærheten. Det var veldig hyggelig, men heldigvis tittet solen frem etterhvert slik at vi fikk dratt på den planlagte turen!

Etter en litt halvveis dramatisk start som snart kommer i et eget innlegg fikk vi raskt tent opp bålet. AP sto selvsagt for den praktiske biten og bygde opp med steiner slik at vi fikk lagt på en rist! Herlig! Mens AP "lagde mat" var vi andre på oppdagelsesferd!


Verdens beste småjenter!

Vi grillet pølser og koste oss maks! Etter enda flere oppdagelsesferder koste vi oss med marsmellows, sjokolade og annet godt.

Olivia og Alma leker alltid godt sammen, og det er så herlig å se på dem. Spesielt nå som vi var ute i naturen. 

Sander sov seg igjennom hele turen men våknet 10 minutter etter at vi hadde begynt å kjøre hjem. Da ble det ammepause i en busslomme før jeg satte meg bak til barna. De var våkne hele veien hjem heldigvis og Olivia sovnet rimelig fort da hun var i seng.

Takk for en helt fantastisk dag Olivia, Alma, AP og Egil! Dette må gjentas! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar