Tiden strekker ikke til!

Herregud, som jeg har styrt og stresset i mange, mange dager. Det har vært mye lenge, men på onsdagen toppet det seg! Jeg er forlover i et bryllup som er nå på fredag og manglet både det ene og det andre. Jeg synes jeg gjorde alt på én gang, samtidig som jeg kun rakk halvparten av det jeg skulle. Olivia er snart 3 år og er som 3-åringer flest. Sander er 3,5 mnd, og som et spedbarn skal være - veldig avhengig av mammaen sin. 

I går begynte ting å ordne seg, og jeg har til og med fått til et par klesvasker, skiftet på senga, og støvsuget oppe. De mest vesentlig av alt er også endelig på plass, men det fortjener et eget innlegg (hvis jeg tørr å legge meg så flat) Jeg har omtrent ikke sittet stille, og idét jeg har satt meg ned har jeg måtte reise meg opp igjen med én gang. 

Og DER kom AP inn med Sander som har sovet langduppen sin til nå. Min mamma er ute med Olivia, og AP driver ute. Jeg må derfor avslutte nå, men kommer sterkere tilbake!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cathrine Narum

Cathrine Narum

28, Østre Toten

Jeg bor på gård på Toten sammen med min kjære AP, vår datter Olivia, 2 år og vår babysønn Sander. Jeg skriver om min hverdag som småbarnsmamma, sykepleier, oppussing av gården, hjemmelagde ting og andre saker jeg mener det er viktig å få frem/snakke om! For kontakt: narum_87@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits