hits

Ingen regler!

I kveld har jeg vært alene med barna. I morgen reiser vi på langhelg til min mamma, og på fredag skal vi i bryllup! Jeg fikk gjort unna det meste av pakkingen og planleggingen da Olivia var i barnehagen, men litt er det selvsagt igjen. 

I ettermiddag orket jeg ingen krangler, trass eller dårlig stemning. I dag har det derfor ikke vært noen regler her hjemme. Da Olivia var hjemme fra barnehagen ville hun bade, så da badet hun. Sander lå på baderomsgulvet og fulgte med mens jeg gikk litt frem og tilbake for å ordne ymse ting til helgen. 

Etter badet tok jeg på pysen på dem begge. Klokken var bare 17.00, men hvorfor ikke!? Middagen lot enda vente på seg så Olivia fikk jordbær og blåbær som forrett. Sander, som sov ettermiddagduppen sin fra 14-15 (altfor lite!) la jeg ut i vogna kl. 17.30. Det er i hvert fall "mot alle regler" ettersom han skal legge seg klokken 19.30. Jeg og Olivia fikk derfor koselig kvalitetstid + at jeg fikk lage middag i fred. 


Den perfekte TV-stillingen :p
I dag er puter på gulvet lov!

Olivia spiste bra med middag, så da hun ba om kjeks fikk hun det. Da Karsten&Petra var ferdig perlet og tegnet vi sammen før vi gikk på badet. Pysjen var allerede på, og ettersom hun hadde badet droppet vi vaskingen. Etter litt overtalelse til å pusse tenner gikk det greit, men vi droppet børsting av hår. Jeg orket ikke å ta den kampen i kveld. Vi får heller bruke balsamspray i morgen! Vi rakk såvidt en nattasang og en side lesing før jeg hørte Sander i babycallen kl. 19.30. Natta Olivia, mamma kommer etterpå!


Kvalitetstid med nr. 2

Sander fikk mat og vi lekte en times tid. Det gikk som en drøm å legge han kl 21.00 *bank i bordet* og han har ikke våknet en eneste gang *bank i bordet-igjen!* Vi pleier nemlig å slite (veldig!!!) med leggingen. 

AP er på jobb, og overnatter hos mamma i natt. Jeg må derfor ordne alt for en langhelg hos mamma, Olivia som skal til tante og onkel, mamma skal passe Sander, gave, tale, tilbehør til bryllupet, pakke bilen, og helst ikke glemme noe. Jeg hadde tenkt til å ha Olivia hjemme fra barnehagen i morgen, men bråombestemte meg i kveld. Hadde jeg kunne pakke bilen ferdig i kveld hadde det vært greit, men ettersom vogna må inn aller først går ikke det. Sander sover første duppen sin i 09-tiden om morgenen, og det synes jeg er litt for tidlig å dra. Jeg tror (VET) at vi alle får det bedre i morgen hvis jeg slipper å stresse, men kan pakke alt vi trenger i ro og fred. Det kan jeg bare hvis Olivia er i barnehagen. 

God kveld og god natt! Jeg håper vi alle sover godt i natt!

4 kommentarer

Mamma

18.05.2016 kl.23:14

Hehe! Kjenner meg igjen, greit å ha regler i hverdagen, men av og til må man bare vike litt = litt fred og ro😊. Du er en kjempeflink mamma👍😊, hilsen en mamma og bestemor ☺️

Cathrine Narum

18.05.2016 kl.23:23

Mamma: Hehe, takk :) Ja, jeg er veldig for regler (som du vet ;) ), men noen ganger må det være noen unntak for alles beste :) Ses i morgen :) God natt <3

Malin

19.05.2016 kl.12:17

Åh, kos dere masse i helgen :-)

Cathrine Narum

20.05.2016 kl.00:00

Malin: Tusen takk! Det skal vi :D

Skriv en ny kommentar