hits

Dagene flyr!

Sommerferien er godt igang og plutselig hadde det gått en uke siden forrige blogginnlegg. Skrivelysten er ikke helt på topp, og jeg har heller ikke åpnet pc'en på flere dager. Olivia er like aktiv som de fleste treåringer er og trenge masse stimuli for å ikke gå på veggen. Vi prøver derfor å fylle opp dagene så godt i kan, for dersom det ikke skjer noe særlig blir det ganske dårlig humør på oss alle mann. Blogging blir derfor ikke prioritert noe særlig. 


Neglelakk er gøy, men blir veldig sjelden brukt.
#yrkesskadet #sykepleier

Dagene har som sagt blitt fylt opp så godt vi kan. Vi har vært hos naboer, besteforeldre, barnehagevenner og ute når været tillater det. I skrivende stund har onkel tatt med seg to små snupper ned til Mjøsa for å "fiske", og ettersom Sander sover *bank i bordet* tar jeg meg tid til et lite blogginnlegg. 

I tillegg til mye tid med barna har jeg fått sydd endel i det siste, men det kommer i egne innlegg senere. Jeg har også sett et par filmer på kvelden de siste to ukene rett og slett fordi jeg har trengt å ligge rett ut og slappe av litt på slutten av dagen. 


Mange fine lekemuligheter ute når man bor på gård! :D

De nærmeste dagene er sånn halvveis fylt opp, og jeg merker at dagene må planlegges. Det trenger ikke å være de store greiene. Bare en tur i matbutikken gir avbrekk fra hverdagen hjemme. Ellers har vi jo Mjøsa som nærmeste nabo, og totenåsen ligger bare en 10 minutters kjøretur unna. Besteforeldre, søskenbarn og jevnaldrene venner er også veldig godt å ha!

Fortsatt god sommer! :D

2 kommentarer

lisarorvik

10.07.2016 kl.11:28

Så koselig, så nydelig farger :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Cathrine Narum

10.07.2016 kl.17:10

lisarorvik: Takk :) Ja, det gjør seg med litt farger.

Skriv en ny kommentar