hits

Riktig innstilling gjør alt!

I går trengte AP huset for seg selv, og med Olivia hos farmor og farfar valgte jeg og Sander en tur til IKEA. Allerede her begynner det! Sander var ikke med meg til IKEA slik at jeg kunne handle med han på slep. Jeg og Sander hadde "Sander-og-mamma-dag" som tilfeldigvis fant sted på IKEA. Vi planla nøye og timet det riktig med tanke på både mat og søvn. Han sov en time i bilen, og deretter var vi klare for første runde. 

Vi brukte ca. 1 time på å gå igjennom møbelavdelingen. Sander satt i bæreselen og hadde mye spennende å se på. Da vi kom til restauranten passet det bra med mat for oss begge. Jeg spiste samtidig som jeg ammet Sander i de myke sofaene. Deretter lå han (flatt) på sofaen slik at han kunne strekke seg litt samtidig som vi tullet, koste og lekte litt. 

Nå begynte det som var gøy, nemlig markedshallen! Jeg hadde plukket med meg noen småting, men det meste av de vi skulle ha var i markedshallen. Vi tok oss god tid, vi hadde tross alt en hel dag vi skulle slå ihjel! Kjøkkenredskaper, blomster og annet krimskrams havnet oppi vogna. Sander var sliten ettersom han ikke hadde sovet siden bilturen. Han slappet av oppi babysete på handlevogna, men det ble jo ikke det samme som en dupp. Da jeg så at han trengte en pause tok vi snarveien strake veien til restauranten igjen. Takk for IKEA-snarveier sier jeg bare! Jeg kjøpte meg en kakao og ammet Sander igjen. Han sovnet hos meg, og jeg lot han ligge på fanget mitt mens han sov. Vi hadde nemlig ikke med vogna ettersom vi ikke hadde plass i bilen. Jeg hadde forberedt meg godt på andre måter. Mens han sov satt jeg og leste i en medbrakt bok. Han våknet etter ca. 35 min. og da spiste jeg oreokaka jeg hadde sendt lange blikk etter mens Sander sov. Igjen satt vi 30 minutter ekstra for å leke, kose og slappe av. Så havnet Sander i bæreselen igjen og vi fortsatte der vi slapp. 

Etter enda en time var vi i mål. Vi hadde storkost oss hele dagen, men nå begynte det kjedelige og slitsomme. Nemlig å få tømt en stappfull IKEA vogn, lagt det ved kassa, betale, pakke ned, få alt oppi vogna igjen, og så ut til bilen! Og med Sander som begynte å bli litt lei i tillegg! Heldigvis gikk det veldig greit, men det var godt da alt var plassert i bilen. 

Helt tilslutt gikk vi opp til restauranten igjen. Jeg hadde tenkt til å kjøpe meg noe å drikke, men ettersom klokken hadde bikket 19. fikk jeg beskjed om de hadde stengt. Vi satte oss allikevel ned litt så Sander kunne få litt mer mat før vi satte snuten hjemover. Etter en liten tur innom kiosken var vi klare. 


Det ble endel! Resten av plantene er allerede ryddet bort. 
Og ja, vi pusser opp ;) 

Vi var hjemme like før klokken 21. og hadde dermed vært borte i 9 timer (hvorav 2 timer var kjøring) Jeg hadde en veldig fin dag med minstegutten og jeg tror han også koste seg. Med riktig innstilling, mange pauser og å følge barnets rytme/behov kommer man riktig så langt. Det ble en svært vellykket dag for oss alle!

2 kommentarer

Malin

12.07.2016 kl.15:56

Så kjekt :-) IKEA er et fint sted og bruke masse tid. :-) så mye fint om se og handle der altså :-)

Cathrine Narum

13.07.2016 kl.11:54

Malin: Ja, veldig. Fine priser er det også :) ikea Ringsaker er også noe helt annet enn Furuset som jeg er oppvokst med! :D

Skriv en ny kommentar