Julibarn!

Juli er en absolutt bursdagsmåned for meg og mine nærmeste. Både jeg, min samboer AP, mamma og min avdøde bestefar har (hadde) bursdag i juli. Det hele toppet seg den 23. juli da jeg har hele 8 venner/bekjente som fyller år! Det er mange på samme dag! 

Vi hadde en liten samling til kaffe og kaker av den aller nærmeste familien på bursdagen til AP. Et par uker etter samlet vi oss som vanlig hos mamma for felles feiring av oss alle sammen. Mamma disker som vanlig opp med et upåklagelig middagsmåltid, kaker og frokost dagen derpå. I år lå alle over og mamma havnet på sofaen da alle gjestene tok over sengene hennes. 

I løpet av måneden har vi også vært i en 10-års bursdag, et 70 års lag og snart venter bursdag for en 8-åring som fylte den 23.

Som barn var det kjedelig å ha bursdag midt i sommerferien da alle var på ferie, men det gikk veldig fint å feire med venner i juni og familien i juli. Nå synes jeg det bare er fint å ha bursdag midt på sommeren. Den 20. juli skinner nesten alltid solen og store deler av Norge flagger for meg (og litt for kronprins Haakon) ;)

Er det flere julibarn her? 

2 kommentarer

Mamma

27.07.2016 kl.23:50

Veldig koselig når vi kan samles alle sammen😊. Selv om huset ikke er så stort, er det hjerterom ❤️

Cathrine Narum

28.07.2016 kl.10:20

Mamma: En veldig koselig tradisjon vi har laget oss :)

Skriv en ny kommentar

Cathrine Narum

Cathrine Narum

29, Østre Toten

Jeg bor på gård på Toten sammen med min kjære AP, vår datter Olivia, 2 år og vår babysønn Sander. Jeg skriver om min hverdag som småbarnsmamma, sykepleier, oppussing av gården, hjemmelagde ting og andre saker jeg mener det er viktig å få frem/snakke om! For kontakt: narum_87@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits