hits

En ny hverdag!

Etter en 6 uker lang sommerferie har Olivia begynt i barnehagen igjen. Hun hadde sin første dag i går, og det gikk over all forventing. Vi har hatt en fin sommer, men det er godt for oss alle at Olivia begynner i barnehagen igjen nå. Hun har snakket om barnehagen i en hel uke allerede og begynte nok å bli rimelig rastløs av å gå og henge med mamma og pappa. 

O: Jeg vil i n'barnehagen!
Jeg: Du skal snart i barnehagen igjen nå :) 
O: Neeeeei, IKKE i barnehagen! I NY barnehagen!
Jeg: Hehe, ja, du skal snart begynne i den nye barnehagen!"

Jeg hadde gjort alt jeg kunne for å forberede henne på det som ventet. Før sommeren var vi på besøk der, og vi har snakket en del om den nye barnehagen i sommer. Vi har også vært på besøk en gang i sommer, så Olivia skulle bli bedre kjent med uteområdet. Barnehagebygget er gammelt og sjarmerende, og har et helt fantastisk uteområde. Ikke bare er det masse lekeapparater, trær barna får lov til å klatre i osv, det er også grønnsakshage, flere frukttrær og mange bærbukser! I tillegg finnes også bålplass, utekjøkken, og dukkestue med dukker, dukkevogner, kjøkken, osv.

Men ikke nok med det! De har også høner som de to avdelingen deler ansvaret for. De henter egg hver dag som de bruker i matlaging. De har korn de maler til mel, og deretter får barna lov til å være med å bake brød. Av fruktene og bærene lager de saft og andre godsaker. Barna hjelper til og alle som vil får smake!

I sommer har vi også brukt tiden til å være sammen med nye og gamle barnehagevenner. Noen kjenner vi godt, andre litt mindre. Forrige uke besøkte vi ei jente som går på Olivias avdeling, både for hyggens skyld, og for at de to skulle få bli litt kjent før barnehagen startet. Vi hadde en strålende dag, og i går både lekte de litt og spiste maten sin sammen. Det var veldig koselig å se. 

I går fikk jeg henne ikke med meg hjem! Jeg måtte hjem til Sander, så det endte med at AP kjørte tilbake til barnehagen og var der litt til. De fant på både litt av hvert, selv etter stengetid og var ikke hjemme før 17.30! Jeg håper det går like bra i dag, da hun skal få prøve seg litt alene. Dette barnehageåret blir nok bra!


Barnehagejenta mi! 

4 kommentarer

Malin

11.08.2016 kl.11:26

Så herlig når det går så bra :-)

Cathrine Narum

11.08.2016 kl.11:43

Malin: Ja, veldig deilig! :D Jeg husker godt hvordan det var i fjor, da Olivia ble syk etter 2 dager i barnehagen etter ferien. Hun satt på fanget vårt i 10 døgn, spiste ikke, sov dårlig, og så var det barnehagetilvenning igjen. Det gikk ikke bra :(

Mamma

12.08.2016 kl.13:43

Lykke til med ny barnehage til Olivia, her blir det kjempefint å være❤️

Cathrine Narum

13.08.2016 kl.14:44

Mamma: Hun stortrives heldigvis :)

Skriv en ny kommentar