hits

Jeg skylder på PC'en!

Jeg skriver stort sett alltid alle blogginnleggene mine fra PC'en ettersom jeg skriver 50 ganger raskere på tastatur enn på mobilen. Den siste tiden har PC'en tullet mye, og jeg har ikke fått gjort noe særlig. Den bruker en evighet på å slå seg på, og når jeg endelig har fått den på, låser alt seg og jeg får heller ikke skrudd den av igjen. Det har derfor blitt relativt sparsomt med blogginnlegg den siste tiden. 

Hverdagen er i gang igjen og det virker som Olivia har det bra i den nye barnehagen. Etter litt om og men blir hun heldigvis flyttet opp på stor avdeling i løpet av høsten, noe vi er veldig glad for. 

Sander har fått 4 tenner på 1 mnd, og har dessverre reagert endel på det. Feber, dårlig matlyst, dårlig med søvn, osv har ført til mye surving og gråting. Jeg har derfor gått og båret han den siste tiden. Og det er alt jeg har gjort. Mye kan gjøres med et barn på armen, men det er mye som plutselig blir veldig vanskelig også. Da han har sovet ute i vogna har jeg ligget rett ut på sofaen for å slappe av. Men ellers går det jo greit ;) 

Det er mye jeg både burde og skulle ha gjort, men jeg er så innmari sliten for tiden at jeg rett og slett ikke orker å begynne. Derfor frister det mye mer å ligge på sofaen med en "Cathrinekaffe" og lese en bok. Jeg holder på med en bokserie, og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har lest ut 4 bøker på 5 dager! Jeg er på bok nr. 36 nå av totalt (foreløpig) 50 eller 51 bøker. Jeg begynte vel i januar i år mener jeg å huske. 

Nei, dette får holde. Jeg og Sander må til Gjøvik om en liten time. Deretter rekker jeg vel bare akkurat det jeg må før jeg henter Olivia i barnehagen og vi reiser til mamma for helgen!

God helg!

4 kommentarer

Malin

02.09.2016 kl.11:02

Kos dere i helgen :-)

Cathrine Narum

02.09.2016 kl.14:34

Malin: Det skal vi! Dere også! :D

sarajaneeth

02.09.2016 kl.21:09

Ha en fin helg :)

Cathrine Narum

02.09.2016 kl.21:57

sarajaneeth: Satser på det :) Du også! :D

Skriv en ny kommentar