hits

På sengekanten!

Hei, god kveld og egentlig god natt! Jeg ville egentlig bare titte innom og fortelle dere at jeg fortsatt er i live. 

* * *

Lengre enn det kom jeg ikke i går kved. Jeg prøvde å fortsette på dette innlegget tidligere i dag, men jeg hadde så vidt åpnet innlegget før jeg hørte Sander i babycallen. Nå er det blitt kveld igjen selv om det riktignok ikke er like sent som det var i går. På en annen side, dette innlegget er ikke ferdig enda, Sander nektet å sovne, så nå sitter vi her da. Jeg prøver å skrive litt, og han ble tatt med ned for å leke litt slik at han ikke vekker storesøster som heldigvis pleier å sovne ganske raskt. 

Det er vel egentlig derfor jeg ikke får skrevet så mye. Når jeg endelig får satt meg ned er det alltid noe som er litt mer viktig enn bloggen. Jeg trøster meg med at jeg har prioriteringene på riktig sted ;) 

Noen ganger lurer jeg på om jeg skal slutte å blogge. Rett og slett fordi det tar mer tid enn man skulle tro. Tid jeg for øyeblikket ikke har så mye til overs av. Men nei. Jeg skal ikke slutte å blogge. I hvert fall ikke enda. Jeg er altfor glad i å skrive til det. Hilsen hun som raste gjennom videregående skole med 5'ere og 6'ere på alle stilene sine. #skrytepave

Nei, dette får være nok i denne omgang. Takk, god kveld og god natt!

PS: Som dere ser sitter jeg ikke på sengekanten nå, jeg gadd bare ikke å endre overskriften. Nå er jeg plassert i den gamle storstua ettersom flere rom i huset er under oppussing. 

PS2: Joda, vi har nå både rukket at Sander rullet seg ut av babynestet, dunket hodet i gulvet med et smell, ble helt fra seg, fikk trøst og sover nå søtt i sengen sin. 

#småbarnsmamma 

4 kommentarer

Mamma

16.09.2016 kl.01:21

Ikke slutt med blogg - fint å lese 😊. Det går seg til med både det ene og det andre - oppussing og barn, alt til sin tid 😊. Klem fra mamma, som har vært der.... 😉

Cathrine Narum

16.09.2016 kl.09:49

Mamma: Alt til sin tid :) Jeg får fortsette å prioritere så lenge :)

Malin

16.09.2016 kl.10:15

Du må ikke slutte. Jeg liker de få oppdateringene dine. De er så koselige, hjertevarme og akkurat slik en hverdag er :-)

Cathrine Narum

16.09.2016 kl.13:59

Malin: Så koselig å høre Malin! :) :) Nei, jeg kommer ikke til å slutte på en stund, men det blir dessverre litt sparsomt med oppdateringer :p Klem :)

Skriv en ny kommentar