hits

Endelig familietur!

For noen dager siden sa jeg til AP; Hvis det blir fint vær til helgen så skal vi gå på tur på Totenåsen! I dag våknet vi strålende sol fra en knallblå himmel så det var ingen tvil om hva dagen kom til å bringe. 

Vi måtte la Sander sove den første dagduppen sin før vi dro, men da han hadde sovet, fått ny bleie og spist var vi ikke sene med å komme oss avgårde.

Olivia var helt i ekstase og løp foran, samlet pinner og klatret i trær. Sander satt i bæresele på magen min og tittet storøyd rundt seg. Jeg var hoppende glad for å endelig ha fått med meg hele familien på skogstur og AP lo av meg men storkoste seg han også. Etter en stund fant vi en fin og solrik plass med utsikt utover skjeppsjøen. Vi hadde med oss både kakao, smoothie til Olivia og skolebrød. Ja, og grøt til Sander da. Vannflaskene var fyllt opp med vann fra bekken på bildet over. Det hele var veldig idyllisk hadde det ikke vært for at vi fikk hele vepsefamilien ved "nabobordet". Jeg fikk jo helt panikk men prøvde å holde meg litt rolig for å ikke gjøre Olivia redd. (Og for å ikke dette ned skråningen ned fra fjellet.) #pinlig #vettskremt 

Tilslutt måtte vi bare dra. Vi hadde kost oss med maten, fått en etterlengtet hvil, Olivia hadde klatret på noen store steiner og AP hadde drept veps. Men nå orket jeg ikke å være der lenger. Kroppen var stiv etter all anspentheten etter vepsene. 

Vi fikk en fin tur nedover. Olivia løp nesten hele veien, og selv om det ble noen knall og fall var humøret på topp. 

Dagen har vært fantastisk og blir definitivt gjentatt om ikke så lenge!

6 kommentarer

Pernille

01.10.2016 kl.21:59

Så fine bilder. Slike turer med familien er gull verdt syns jeg :) Ha en flott helg videre!

Cathrine Narum

01.10.2016 kl.22:23

Pernille: Tusen takk, og ja absolutt! Vi storkoste oss alle sammen. Takk, og det samme til dere! :D

Mamma

01.10.2016 kl.22:22

Så deilig og så fine bilder! Det er viktig å nyte hverdagene når været også er bra! Ser ut som alle koser seg😊

Og du må gå kurs mot vepseskrekk 😂

Cathrine Narum

01.10.2016 kl.22:25

Mamma: Ja, vi storkoste oss alle sammen :) Huff ja, jeg sa det til AP i stad. At han måtte melde meg på et slikt kurs :p

Vesteraas

23.10.2016 kl.03:20

Virket som en veldig koselig tur☺️ Utenom vepsen!😳

Cathrine Narum

24.10.2016 kl.14:51

Vesteraas: Det var det! :D Utenom vepsen :p

Skriv en ny kommentar