hits

Hang over av klokkestilling!

Hele to uker har gått siden den idiotiske klokkestillingen. Jeg har aldri vært noen stor fan av å flytte klokka frem/tilbake hvert halvår, men nå som jeg har små barn er det selvfølgelig blitt enda kjedeligere.

Jeg vet hvilken dag klokken skal stilles, og jeg vet hvilken vei den skal stilles. Jeg omstiller meg fort etter den lille endringen, men det er det ikke alle som gjør. La meg forklare!

Jeg har en datter på 3 år og en sønn på 9 måneder. Frem til nå har de sovet til rundt 07.00/07.30-tiden hver morgen. Slik er det ikke lenger! Nå sover de til 05.30. Det startet den dagen vi flyttet klokken. Det er tidlig for en permisjonsmamma som er vant til å kunne sove til kl. 07.

Jada, det er kun luksusproblemer. Tenk på de som står opp så tidlig hver dag. Tenk på de som har barn som helst vil opp kl. 04.30 hver morgen. Tenk på krig, sult, vold og sykdom. Jada, det er millioner av mennesker som har det verre. Det er alltid noen som har det verre hvis man begynner å tenke etter. Greia er at jeg virkelig ikke skjønner poenget med denne klokkestillingen. Hva så som det er litt lysere/mørkere morgen og kveld. Det spiller da vel ingen rolle. Men en ting som faktisk spiller en liten rolle er at denne klokkestillingen forstyrrer de hellige rutinene og soverytmene til de aller minste.

Joda, neida, jeg har det ikke ille, og denne lille bagatellen er det vel ingen vits i å klage over? Neida, absolutt ikke, men plusser du på en heftig forkjølelse hos hu mor, tenner og nattamming på lillebror og grensetesting uten like hos storesøster, da får du en rimelig sliten småbarnsmamma!Hei og hopp, ellers går det jo bra! ;D
 

5 kommentarer

Malin

12.11.2016 kl.20:17

Her gikk det heldigvis andre veien og de begynte å sove lengre av en eller annen merkelig grunn. Men jeg klager ikke på det. Håper dine justerer seg :-)

Cathrine Narum

12.11.2016 kl.21:34

Malin: Så rart! Men så deilig da! Håper det fortsetter også håper jeg mine kan sove litt lengre snart :)

Mamma

12.11.2016 kl.22:36

Forstår deg godt jenta mi - det ER slitsomt innimellom! Trøsten er at det blir bedre, og alle de positive tingene😊

Men, den kommentaren ovenfor var vel litt spesiell 😳

Cathrine Narum

13.11.2016 kl.07:31

Mamma: Ja, det går seg nok snart til :) Ja, herregud. Jeg slettet den veldig fort igjen.

Skriv en ny kommentar