hits

Lillebror har blitt 1 år!

Kjære Sander! 

Mine følelser og minner er delte. På den ene siden føleles det ut som du kom til oss for et par måneder sider, på den andre siden føles det ut som du har vært hos oss for alltid. I går feiret vi din første fødselsdag nøyaktig et år etter at du kom inn i vår familie. 

Jeg husker det som det var i går! Jeg våknet to dager over termin og var forundret over at det ikke hadde skjedd noe den natten heller. Olivia ble kjørt i barnehagen og jeg gikk meg en liten tur. Kl 13 skrev jeg et blogginnlegg om at du tydeligvis hadde tenkt til å bli der inne en stund til.

Kl 14.10 gikk plutselig vannet! Kl 15.10 var jeg på fødeavdelingen og kl 16.22 var du ute. Å få sin nyfødte baby på brystet for første gang er en så ubeskrivelig fantastisk følelse som ikke lar seg forklare! Du var høyt elsket fra jeg så deg for første gang!Dagene, ukene og månedene gikk. Det var litt rart i begynnelsen men jeg fant meg fort til rette som tobarnsmamma! 

Du er familien lille kosegutt og storsjarmør. Jeg elsker å se deg vokse og utvikle deg, men du trenger ikke å vokse opp for fort heller ;)

Min lille engleklump, skatt og elskling. Pappas lillegutt, Tassen og vår alles Tittei. 

Gratulerer så mye med dagen den 21.01.17. Vi storkoste oss alle sammen med storfamilien på besøk. Du elsker pølser, sov deg gjennom kakene men storkoste deg med gavepapir og mange fine nye leker og klær. Dagen var fantastisk! 

3 kommentarer

Mamma

22.01.2017 kl.14:21

Sjarmøren våres ❤️

annebe

22.01.2017 kl.20:13

Gratulerer :)) Helt skjønn unge og koselig innlegg <3

Cathrine Narum

22.01.2017 kl.21:08

annebe: Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar