hits

Disney On Ice - Frozen!

På torsdag pakket vi bilen og kjørte til min mamma på Jessheim. Hun hadde nemlig vært så heldig å få 3 gratisbilletter til årets Disney On Ice via jobben sin! Hallelujah! Utpå ettermiddagen satte derfor vi jentene av sted mot Oslo, mens AP og Sander fikk en guttekveld for seg selv.

Vi møtte opp i god tid på Radisson Blu Hotell Fornebu for et møte med flere Disneykarakterer, mat og drikke. Vi ble møtt av mange ballonger, smilende disneyfjes, tegnebøker, pølser, pizza, saft, godteri og selvsagt Frozen på storskjerm! Rene himmelen for små Frozenfrelste småbarn.  

Da klokken nærmet seg 18, spaserte vi i 5 minutter til Telenor Arena. Vi fant plassene våre og satte oss godt til rette. Ja, bortsett ifra min mamma som nesten svimte av ettersom hun er så redd for høyder. "Tenk på den følelsen du har nå" sa jeg. "Tenk tilbake på dette neste gang du ler eller blir irritert på meg som nesten dør av redsel når det kommer en veps!"

"Velkommen til årets Disney on Ice - Frozen!"

Mikke og Minni ønsket velkommen tett etterfulgt av Langbein. De kjente Disneyfigurene ble presentert på rad og rekke og vi fikk blant annet hilse på Ariel og Erik, Rapunsell og Flynn, Askepott og prinsen, Timon og Pumba, og en rekke andre. Endelig kom også Elsa og Anna, og smilet til Olivia gikk trill rundt!

Forestillingen var magisk. De kjente karakterene, de fineste sangene, de morsomme replikkene og ikke minst de fabelaktige skøyteferdighetene til skuespillerne. Vi storkoste oss alle sammen, men da klokken hadde passert 20.00 begynte minstejenta å bli sliten. Dagen hadde vært fantastisk men idet showet var over var det "Jeg vil hjem til pappa og Sander" som gjaldt. Etter en liten (stor) krangel i bilen ved feste av setebeltene tok det vel circa 3 minutter før Olivia sov. 

Vurderer du å se årets Disney og Ice? Gjør det! Dette var supert for både store og små!

4 kommentarer

Malin

28.01.2017 kl.14:37

Der var vi og. Det var helt utrolig. Fy flate s0 flinke og så veldig fascinerende:) Vi koste oss og det ser ut som dere gjorde og :)

Cathrine Narum

28.01.2017 kl.15:21

Malin: Ja, absolutt! Superflinke og kjempegøy! :D

Mamma

28.01.2017 kl.14:55

Takk for en veldig koselig jentedag og en flott showopplevelse😄. En nytelse å se Olivia kose seg!

Det gikk jo greit da når vi endelig fikk satt oss, men når man har plasser noen få rader unna toppen og ellers har problemer med å gå opp gardintrappa....😬, ikke rart man blir skjelven😔. Men flotte plasser for å se showet 😄

Cathrine Narum

28.01.2017 kl.15:51

Mamma: En veldig vellykket kveld :D

Skriv en ny kommentar