hits

Kom deg ut-dagen!

I går arrangerte Den Norske Turistforeningen "Kom deg ut-dagen". Det var satt opp mange arrangementer over store deler av landet, men ingen akkurat her hvor vi bor. Det var egentlig helt greit ettersom vi hadde vært borte hele helgen og jeg ikke hadde ork til å planlegge en hel utedag. Men ut skulle vi! Det er i hvert fall sikkert.

Det ble ikke lange turen men vi kom oss ut alle fire. Vi gikk ned til den gamle travbanen som fungerer som skøyteis når været tillater det. Vi har ikke kjøpt skøyter til Olivia enda og hadde egentlig tenkt til å vente til neste år, men da jeg så ansiktet hennes utpå isen ble det kraftig revurdert. "Jeg vil også stå på skøyter, mamma!" "Ja, Olivia, vi skal kjøpe skøyter til deg"

Skøytene mine ligger på loftet og har ikke vært brukt på noen år, men du verden så gøy det skal bli å prøve seg igjen når vi får kjøpt noe til Olivia.

Det ble raskt litt surere ute, så da vi hadde vært ute en times tid begynte vi på hjemveien. Det er ikke så langt, men lagt nok til at ei på 3,5 år fort blir sliten i beina. Motivasjonen på flere av turene våre er at hun skal få sitte oppi vogna sammen med Sander når vi skal hjem igjen. Det ville hun i dag, og det var like greit for alle sammen. Da kunne vi voksne holde varmen ved å gå i relativt raskt tempo hjemover. 

Vel hjemme fikk Sander litt mat og ble lagt ut i vogna. Olivia ville plutselig prøve skiene sine, og selv om det bare var en kort stund gikk hun bra og fikk en positiv opplevelse. Da de kom inn koste vi oss med boller og varm kakao. Det ble ikke helt Den store turdagen, men jeg er fornøyd med at vi kom oss ut alle sammen. Kanskje vi (les jeg) er flinke og planlegger en lengre tur ut neste helg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar