hits

Comeback?

Det har skjedd veldig mye den siste tiden og jeg ser at jeg ikke har blogget på mange måneder. Den siste tiden har blitt brukt på famile, oppussing og jobb. Jeg har også fått tid til å tenke litt, som jeg til tider gjør altfor mye av. Jeg har tenkt på om jeg skal fortsette å blogge eller ikke, og jeg lurer derfor på om det er noen interesse for det. Jeg er en helt vanlig person som lever et helt gjennomsnittlig liv. Er det noen som interesserer seg over å lese om litt liv eller det jeg skriver om? Kom gjerne med en tilbakemelding på det. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har alltid mange tanker i hodet og selvsagt mye å skrive om. Barna vokser, vi utvikler oss alle mann, oppussingen går fremover og det er mange som har fått med seg at vi fikk besøk av selveste Sinnasnekker'n og teamet hans i sommer. 

God torsdag :) 

4 kommentarer

Lars Petter

09.11.2017 kl.15:04

Jeg leser gjerne skriveriene du legger ut 😊

Cathrine Narum

09.11.2017 kl.16:17

Lars Petter: Så koselig :)

Mamma

09.11.2017 kl.18:23

Jeg leser det du skriver fordi du tar opp generelle temaer som mange familier kjenner seg igjen i, men kanskje ikke snakker om. Du er veldig god til å formulere deg, og selv om vi ses ofte, så har det en mening det du skriver😄. Stå på 😍

Cathrine Narum

09.11.2017 kl.19:18

Mamma: Takk for koselig kommentar :) <3

Skriv en ny kommentar