hits

Når dagen skyter til himmels!

Dagen i dag startet litt trått på morgenkvisten, men skøyt til himmels ettersom dagen gikk. Da mannen hadde dratt og barna var levert i barnehagen dro jeg rett til Lena (tettsted) og kjøpte to badehetter. Ja, badehetter! Sånn trang gummilue du har på hodet når du bader i badebasseng. Det har jeg hverken brukt eller tenkt på siden jeg var 12 år og hadde siste svømmetime i 7-klasse. Olivia har begynt på allidrett og i dag sto svømming på timeplanen. Takk til deg som spurte om badehette på facebooksiden, ellers hadde ikke vi fått badet noe særlig i dag. 

Jeg var hjemme før kl 10 og etter en time på sofaen, en kaffe mocha og noen marshmallows i magen var jeg klar for dagen. Jeg tok meg en svingom med støvsugeren før jeg satte på klesvasken. Jeg ryddet bort klærne fra gårsdagens klesvask og satte i gang med en kake til farsdagen. Da den var ferdig sydde jeg ferdig et av mine halvferdige prosjekter og fikk ordnet litt mer til farsdagen. Deretter pakket jeg en liten pakke til barnehagen som nå samler inn klær til barn i Romania(?). Det skulle være noe vi hadde liggende som var for lite og totalt ble det et fleecesett, litt undertøy, sokker, et par t-skjorter, en dukke og et pledd. Jeg håper og tror at "Jente 2 år" kan få nytte av dette. 

Jeg er veldig glad i å bake og lage mat, men lager stort sett noe jeg har laget før. Av den grunn har jeg aldri laget pizzasnurrer før. Alt nytt er jo sikkert kjempevanskelig :P Vel, det var det ikke. Det gikk relativt raskt, og gode ble dem også! For en boost med positiv energi jeg får av slike dager!

Etter barnehagehenting spiste vi og rakk så vidt allidretten/svømmingen ettersom AP ble litt forsinket. (Sjokk! :p ) Olivia storkoste seg og det er så godt å se. Vel hjemme igjen ble det sofakos og til og med litt potetgull på lillesnuppa. 

God helg, enten det er hjemmehelg, bortehelg eller jobbhelg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar