hits

Hos fotografen!

Sponset

Da Olivia var yngre var planen hele tiden å ta 1-års bilder av henne. 1-års dagen kom og gikk, og så fortsatte den ene måneden etter den andre. Frustrasjonen hang over meg og som den enten-eller tenkeren jeg noen ganger er var det nesten så jeg forkastet hele greia. Mamma foreslo at jeg kunne ta 1,5-års bilder i stedet som ga meg litt ro i sjelen, men når 1,5 års dagen plutselig var kun få dager unna ble jeg tydelig frustret igjen. Hvem kunne ta slike bilder på så kort varsel? Svaret fant jeg på Raufoss, hos Tom A. Hansen. Han tok imot oss med et stort smil bare få dager etter at jeg ringte. Og bildene, ja de kunne jeg ikke vært mer fornøyd med. 

Barn nr 2 meldte sin ankomst og 1,5 års bilder skulle tas når det ble tid for det. Jeg ville allikevel ha noen søskenbilder i god tid før den tid, og da passet 9 måneders alder godt. Det var ingen tvil om hvem jeg skulle ringe. Jeg husker godt hvor trygg Tom fikk 1,5 år gamle Olivia til å føle seg, hvordan de lo og tullet. De mange bildebakgrunnene hans er også et stort pluss og setter deg i riktig setting uansett hva det måtte være. Jeg fikk med meg både mann og barn, og forlangte selvsagt hva alle skulle ha på seg. 

Gjett om vi er fornøyde med disse bildene!
Olivia 3 år, Sander 9 mnd.

Tiden fortsatte å gå. Sander vokste, våren kom og gikk, det ble sommerferie, og... OI, der var plutselig Sander 1,5 år! Tom var borte, men sa han skulle ringe meg dagen han var ferdig med ferien sin. Som sagt, så gjort, og kun en uke etter var Sander og jeg igjen på Raufoss i de koselige lokalene til Tom. 

Så bor du i nærheten av Toten kan jeg anbefale fotograf Tom A. Hansen på det sterkeste. Han har holdt på siden 1980 og har vunnet flere gull- og sølvmedaljer i både nasjonale og internasjonale fotokonkurranser. Han holder til i Storgata på Raufoss, og tar bilder av både barn, familier, brudepar og tar på seg oppdrag for både industri og reklame. I år tok han også både portrettbilder og gruppebilde i barnehagen vår. Jeg hørte kun positiv prat om det!

Tom har sin egen hjemmeside her. 

2 kommentarer

Iselin Renée

19.11.2017 kl.21:25

Så koselige bilder :)

Cathrine Narum

20.11.2017 kl.13:22

Iselin Renée: Tusen takk ??

Skriv en ny kommentar